29/10-09
2009-10-29 / 16:55:17 / Allmänt

Hejsan era små taggsvampar :)!

I tisdags gjorde jag inte så värst mycket:P,iallafall inte på dagen :P, men sen på kvällen så drog jag och Linn in till stan!:) satte oss på mc donalds och prata massor :)! sen kom Lisa så vi gick hem till henne och myste :) sen så sov i där :D.. Sen i onsdags så åkte vi med typ någon buss ifrån stan som gick vid ca halv 12 :).Gick av i Ringarum och lekte med barnen på mammas dagis :)Sen åkte vi hem och där var Ida(syster) så vi prata lite med henne. Sen gick jag och duscha ohsen åkte jag, mamma och ida ner till viken och gick på Oktobermarknaden. Så vi var där i ca 2 timmar :P, sen på kvällen skulle jag igentligen åka ner igen och gå med Linn,Lisa och Anna. Men det var så jävla kallt så det vart inte så :P.. Men sen tills lut så åkte jag ner men gick inte på oktobermarknaden. Utan jag åkte MOPED fatta MOPED till Gryt.. Fyfansan så kalligt det var :(! men det gick Kanoners(Y) :).. Så den kvällen umgicks jag med Manne,Magenus ohsen några tjejer :)..


Sen idag så åkte jag till staden med Johann och Jolene :)!
Bajs trött var jag, men det funka :P,Gnällde ju lite och så men vafan sånt man får ta :D..
Och nu sitter jag här. Ska snart dra ner till viken och sova hos min lille Viktor :)

Puss
// tröttis Ronja








Vi är syskon,och vi älskar varann!
Ronja
2 Kommentarer, kommentera här!


26/10-09
2009-10-26 / 18:57:50 / Allmänt

Hejhej alla Fläckkantareller :)!

Jaha ni :)! Igår efter jag skrev min blogg så chilla jag mest :)!Tog lite kort, så ni får väll ett litet smakprov sen :)!
Men idag har det vart en Hääääääääärlig dag !:) har vart grymt glad och så :)! Antar det eftersom jag har vart med världens bästra Linn Hellman! Puss på henne :)!..
Men iallafall, min dag har sett ut såhär :)!
Det börja med att jag vakna vid ca halv 10!, då bestämde jag mig för att det skulle bli en rolig dag :)! Så jag börja planerar dagen med min underbara Linn på msn :)! haha.. Det vart såhär att vi bestämde att vi skulle ta bussen som var 20 över 11 i Ringarum och åka med den till stan!Så jag börja fixa mig lite :) ohsen tog jag cykeln till Gusum :)! Jag är så himla ''hurtig'' av mig ;)Så hämta jag pengar hos min syster ;) sen satte jag mig på bussen. HAHAHAH!, men Linn är så osmart och tar en bussen som är i Ringarum ca 2 min innan bussen som jag sitter så :P. så vi åkte in till stan med en varsin buss :) Lyxiigt ;)! hahaha, vi är så söta hon och jag :)!Men så träffades vi på stan och går runt och chekar sen käka vi lite :) Massor med prat såklart :)!(känner att det blir mycket glada smile:isar) Haha!.Sen tog vi bussen hem! Åkte och handla med mamma också :)!.. och nu har jag precis sett 2 nya avsnitt av the hills :D.. DYNG BRA!:D.. Och I morgon är jag upptagen med mina små pullor :) Förmodligen blir det Linn, Lisa och kanske Anna :)! fårse hur det blir! , Jag hör ju lixom av mig ;)..
Nu blir det att kolla på andra avenyn på svt.se :)!

Puss!

//Eran suuuuuuper glada Ronja (=


Ronja
0 Kommentarer, kommentera här!


25/10-09
2009-10-25 / 15:54:34 / Allmänt

Hejhej alla Åssvampar :)!


Måste bara börja säga att mitt refil kort  till mobilen har gått sönder eller något :S!
Så jag har ingen mobil just nu :O! Ska se om jag kan fixa ett nytt kort idag :)!
Men iallafall har inte mått så värrans bra denna vecka :S..Men jag fixar det!
Har inte vart på Willys något denna vecka! Så jäkla SKÖNT! :D..
I Torsdags så sov jag hos min käre bror istan :). Haha bussen ifrån gusum till stan var det helvete tror jag :O!
Gick på vid birsa (affären i gusum).. Så ser jag att det är 2 tjejer som är ca 20 år, och så sitter det en kille vid ca: 17 års åldern och dricker öl och snackar med dom. Men jag tänkte vafan jag sätter mig en bir ifrån.Så jag gick och satte mig ett par säten ifrån dom. Så pratade jag i telefonen med Linn,så kommer den där killen fram och sätter sig ett säte brevid mig och börjar snacka med mig men jag svara inte eftersom jag prata i mobilen.Så efter ett tag så lägger Linn på eftersom vi hade pratat klart. Och då börjar den där killen snacka med mig. Så fråga han mig om jag hade pojkvän, Hur gammal jag var, Vad jag hette, vart jag bodde!.. Han fråga näst in till ALLT!. Och eftersom jag var dyng trött och sur så var haf dö dryg :).. Sen så hade jag en stor fet väska brevid mig. Så säger han omahn får sitta brevid mig och jag ba NEJ!.. så tar idioten bort min väska och sätter den på hans säte och sätter sig brevid mig! USCH! så ville han kramas och grejer men jag tog hela tiden bort hans Arm till slut vart jag skit iriterad och SA

- VART FAN SKA DU AV!?, DU SKA AV SNART HOPPAS JAG !
Så säger han
- Jag ska dit du ska!
jag bara skulle inte tro det!

Sen vid hälla så går han som tur av!.. Men han håller typ fast mig på något jävla sätt och kramar mig !:s så knuffa jag bort han. Så precis innan han gick av ville han ha mitt nummer. Jag ba ALDRIG!
Och så sa han att när han skulle komma hem så skulle han skriva en lår om mig. För han tyckte jag var den finaste flickan världen. (tack)..
HAHA! Fyfan!
Sen så gick Manne på bussen i söderköping så jag snacka lite med han. Så när jag kom in till stan så gick vi och köpte lite godis:), sen gick jag till kim och käka lasagn och kolla på film :)!

FREDAG!

Vaknade jag hemma hos bror min :) HEEEEEEEELT ensam i deras stor lägenhet dö nice :).. Låg och myste med mig själv :D ( inte på det sättet som ni tror)!Sen så tog jag bussen till söderköping :) Så hämta jag lite grejer på Willys, Sen fick jag vänta i 50 min tills min buss till viken gick :(!. så jag satt på biblioteket ett tag. Sen åkte jag till viken hämsta lite saker. Sen in till stan igen :P!Där mötte jag Alexander, så gick vi till lägenheten och käka lite. Sen så skulle han och jag ta 113 till badhuset tänkte vi!. För vi skulle bada med Linn och Maria men jag orkade inte gå med min väska som var SKIT TUNG!. Så Maria och Libnn gick och så gick jag och alle på 113!. FYFAN det skulel vi aldrig ha gjort.. för den stanna inet där vi trodde den skulle stanna. utan vi fick gå ifrån Hageby! EN BRA JÄVLA BIT! eftersom vi gick fel ett antal gånger! FY helvete !.. Men vi kom fram till slut:) Så bada vi massor! Sen drog vi till viken Och var på ''party'' HAHA!..Tack Magnus för en Galen kväll i Viken :P.. Sen efter det så drog jag till viktor, och där sov lille jag :)!

LÖRDAGS!
Så kom jag hem vid ca 1? 2? jag vet inte :P..Men jag hade skit tråkigt +mådde skit hela dagen! :(.. Sen på kvällen så drog jag till Viktor igen och sov där :)!..Kolla på Något jävla dansbands kör :p.. Dö grymt ;)!Och så var jag SKIT trött så båda somna :)!så det vart mycket sova på lördagen :)

Idag! :) vaknade i viken såklart :).. DYNG trött är jag idag med :(! vet inte varför :O?!..
Men kom ifrån viden med halv 12 bussen, sen gick jag till mormor. Mycket fika och mycket mys vart det :). Vann alla gånger på kortspel över henne (a) :).Sen kom Johann och hämta mig vid  halv 3 ungefär:).. Så nu sitter jag här och kollar på nelly.com efter snygga party kläder! Funderar på att beställa lita kläder. +fest kläder tills nyår :)!Snart blir det god mat! kyckling och grejer :)!Sen idag händer det inet så mycket. Kanske åker in till stan sen!

Btw: så kan jag inte lägga in bilderna när vi bada i fredags eftersom jag har tappat bort sladden till kameran!:( Men jag ska försöka hitta den!

Pussen!

//Eran Party sugna ronja, även fast hon är trött :)

Ronja
2 Kommentarer, kommentera här!


22/10-09
2009-10-22 / 17:25:12 / Allmänt

Jag hatar mitt liv!
Ronja
0 Kommentarer, kommentera här!


20/10-09
2009-10-20 / 11:43:39 / Allmänt

Hej alla skålsvanpar!

Jag vet inte ens varför jag skriver ett inlägg orkar inte bära allt inom mig. Även fast jag vet att jag inte kommer skriva vad det är. Eller igentligen är jag inte riktigt säker på vad det är..Jag vet inte vad det är som händer med mig, jag börjar må så jävla dåligt igen, kan de vara pågrund av det ''dära''?Jag är jävligt ledsen,galen,trött iriterad,besviken + hundra grejer till!Jag vet inte vad jag ska ta mig till!. Alla säger att det ska bli så jävla skönt med höstlov nu. Jag vet inte om jag tycker att det är så bra igentligen. Lixom vad ska jag göra?Sitta hemma och vara deprimerad?. Finns ju ingeting som hjälper känns det som.Jag vet inte heller om jag behöver ändra på mig för en viss ''dära'' eller grej och grej vet ifan.Jag vet inte ens vart jag vill komma med mitt liv. Jag kommer ju ändå inget vart.Och det jag vill är förbjudet just nu.Det jag håller på med gör ju allt vara så himla mycket värre!Men det går ändå inte sluta.Och jag vill inte att det ska bli som det vart för ett tag sen. Jag orkar inte med detta mera, jag orkar inte med någoting. Förstår mig inte ens på mig själv?, varför är jag såhär för?, Det förstör mig!Jag märker ju att den ''dära'' inte funkar så varför fortsätter jag?Jag önskar att jag visste mera om den ''dära''. Jag vill vara som hon.. Ni verkade ha det bra. Jag vill veta vad jag ska göra, vad den ''dära'' gillar, vad jag gör för fel..
Men nu är det försent! jag vill så jävla gärna! men jag orkar inte försöka mera. Det är för svårt.Den ''dära'' är för svår..
Jag ger upp nu men det ''dära''

// konstiga Ronja


Ronja
0 Kommentarer, kommentera här!


18/10-09
2009-10-18 / 22:11:22 / Allmänt

Hejhej alla Buksvampar!

Idag är Ronja typ jätte depp?, jani fråga henne inte ens varför!
Veckan som har vart har ju vart totalt SKIT! jag hatar verkligen Willys!=/!
Lite små tjafs hemme. Och jag vill flytta till Los Angeles snart!Buhu!
Aja. Vakna typ 09.37 så satte jag på datorn och låg kvar i sängen och halv sov till halv 11 :)! Sen duschade jag mig och fixade till mig lite. Efter det så drog jag till Valdemarsvik till Viktor. Har inte träffat han på en vecka och 2dagar! har saknat han grymt bajs mycket! =/. Vi gjorde inte så mykcet kolla på jönssonligan och lite. Sen drog jag hem med halv 7 bussen. Köpte korv i gusum som jag kokade när jag kom hem .Gick och la mig isängen och satte på sjömansmöss och diselråttor:) BAJS BRA! efter det kolla jag på mysteriet på greveholm :) Också bajs bra faktiskt :)!Sen somna jag :) sov i ca 1-1 1/2 timme :) sö skönt! vakna av att folk skrev på msn ! :@ sen 100000000 sms :O!
Då gick jag ner och nu sitter jag här! just nu är jag bajs trött! och mår bara änu sämre av att veta att jag ska till willys i morgon! fyfan jag vill bara ta livet av mig..
Men men är väll bara att jobba och se glad ut !. usch vet inte ens varför jag sa det dära nyss:S!
ja ni snart blir det att gå upp och sova igen!

Puss!

//Eran trötta & deppiga Ronja Karlsson!
Ronja
0 Kommentarer, kommentera här!


15-10/09
2009-10-15 / 17:15:33 / Allmänt

Hejhej alla taggsvampar :D!
Fyfan! ja ni.. jag har inte skrivit på år och dar känns det som .. men Whatever :D!.
Just nu praoar jag på Willys i söderköping!Kom gärna diot och rädda mig ifrån HELVETET!
JAG HATAR WILLYS!.
Och det kan jag lova er alla!
Haha!, fast det är var lite speciellt i måndags (första dagen) Då jag skar upp en Katarina finger :D
Haha fyfan, då höll jag på att dö! :)!
Ja jag kan inte säga så mycket. Har sovit hos min bror nästan varje dag :). MYSIGT Brorshan! ;)
Just det igår (Onsdag) Så klippte jag av mig mitt hår ! Mår så jävla dåligt! Fyfan så det er ut ! :(
Nej nu blev jag deprimerad så jag slutar för dagen .

Pussisar

//Eran Kill Ronja (Y).. FYFAN!


Ronja
0 Kommentarer, kommentera här!


11-10/09
2009-10-11 / 16:06:28 / Allmänt

hejhej alla trattkantareller! :D

Haha:)! I fredags efter skolan så drog jag och essa till stan och hämta lite saker :), sen så träffa vi Rasmus och Frans på bussen,så vi prata lite med dom. Sen drog vi till mig och år upp en chokladask :D(tjocka) :)!. Sen fixa vi oss så drog vi till Gusum:)Där var vi med Frans och Rasmus:), Kolla lite på idol och så.Och såklart Sunes sommar! FAN så bra! :D. Sen hitat vi på massa med bus :)! trevligt kväll,trots omständigheterna!

Sen i lördags så drog jag till viken var med viktor piktor :D!  spela bowling med Max,Clarence och Viktor :). lädde först, sen så förlora jag SÅKLART! :(! Men 2 strikar iallafall :D!

Sen idag så skjutsa Viktor hem mig på mopeden fan så kallt!:O Tack för skjutsen:)!!
Och nu sitter jag här och skriver men inte bara det :O, har kuligt på msn med jacob:)Lyssnar även på världens bästa låt:O lyssna! http://www.youtube.com/watch?v=uCOitdexOp8
Men ska äta min glass som står här brevid mig som håller på att smälta!:O,och se på riverside,ohsen se om det har kommit något nytt avsnitt av The hills:)!så jag måste sluta skriva nu!

Puss

//eran glassiga Ronja :D




Ronja
0 Kommentarer, kommentera här!


9-10/09
2009-10-09 / 14:31:51 / Allmänt

Hejhej alla murkler :)

Som sagt blogg suger :O!, nej men bloggen blir ju överbelastad så det inte går att göra några inlägg :O
Men nu är jag inne på Viktors dator ska se om det blir bättrehär :D. Så nu tänkte jag skriva lite om min vecka :D
Jag börjar med
TISDAG:D, Den dagen sög verkligen :O, nej men skolka till halv 10. igentligen skulle det bara ha blivit till 20 över 9. Men eftersom jag vakna 9 så hann jag inte cykla till bussen på 20 min eftersom det är 8 kilometer till närmsta buss, så jag fick vänta till nästa gick.Men när jag kom till skolan gick jag typ på 2 lektioner sen drog jag in till söderköping. Där hälsa jag på willys (eftersom jag ska prao där). Det gick skit bra! :). Efter det så snacka jag lite med Frans. Sen tog jag bussen in till norrköping och sov hos min bror :). Gick och la mig vid 9 :O. såd et var dö skönt!!

Onsdag!: Gick upp 06.15 för att hinna med bussen ifrån stan!Sen vart set skol, helt okej skoldag!. Sen drog jag hem, så var mina kusiner hemma hos oss :), vart lite prat sen tog jag bussen till viken och sov hos Viktor :)

Torsdag!: Vakna hos viktor:), Sen kommer jag fan inte ihåg vad jag gjorde  HAHAH! :D

Sen
IDAG:D:D:D så var jag i skolan fick reda på att jag fick vg på 2 engelska prov! :) fan så lycklig!. SÅ det blir nog vg i betyg :) sen vg i teknik:)WOHO! Jag börjar fan skärpa mig nu :). Just nu sitter jag hos viktor:) ska in till stan med bussen som går om 30 min med essa :). Sen ska vi hem till mig sen blir det Gusum tror vi :P.. Pussar

//Vg Ronja :)
Jag!
Ronja
0 Kommentarer, kommentera här!


5-10/09
2009-10-05 / 22:48:17 / Allmänt

Hej hej alla flugsvampar! :D

Fy så rolig jag är :D! Idag har det vart världens bästa dag!Inte världens bästa kanske, men en jävligt bra dag iallafall :)Börja med att jag fick sov morgon till halv 8 :D iallafall 45 min mer att sova :). Sen tog jag Emelies moped till viken! FAAAAAN så jävla kallt! :O. men sen så var allt coolt i skolan :), nej men den var okej iallafall:)
Hade svenska prov och det gick SKIIIIIIIIIIIT bra! vg Ofc :)!. Efter skolan lekte jag lite med essa:)!. Sen kom Viktor och hämta mig :), drog dit och gjorde mina läxor! fan så duktig jag har blivit :)!Sen tog vi det lungt!, gick ut med Rambo med :)! PUSS på han!:D. Btw: Grattis Adam Ekström till din födelsedag idag :) nu får du ha sex !! :P:)  Nu sitter jag har SVIN glad efetrsom jag har fått kläder av världens bästa isabell!:D WOHO! Puss på na! ;).Har lite små roligt på msn med :). snart blir det att fixa kläder tills i morgon!
Puss


// Lyckligaste/Gladaste Ronjan:)!
Ronja
2 Kommentarer, kommentera här!


4-10/09
2009-10-04 / 20:20:32 / Allmänt

Hejsan alla championer !=)

Fy så glad man kan vara idag då :O?!
Jag har nog dom största humörsvängningarna någonsin :D! hahahhahah :D:D:D:D. Men Ifall Kom hem klockan 11 kanske :O? tror det ifall. Ifrån viken var det :), sov hos VIKTOR PICKTOR :D. Världens bästa morgon tror jag :), Tralalalal.Sen drog jag hände massa skit idag orkar inte at det .. Men ifall har fotat massor med jolene så blir väll lite bilder på det :)Haha mamma skrek på mig förut och sa att det var ett pogram på tv:n som hon tyckte passa mig :). det var en tjej som hade världens största bröst! :D SÅ JÄVLA NICE! :D som sagt väntar tills jag blir 18 då jävlar :D!!
Men jag har också tänkt på en sak :O. Eller tänkt och tänkt, tog hand med jolene att jag skulle klippa av mitt hår:O!! ska jag verkligen det ?:O:P?Tralalala jag är så glad :)!
Just nu sitter jag här och pratar med alla möjliga på msn :), och fixar lite bilder o ps :). Btw: i morgon är det skola. Bajs på det ! :O
Men efter denna vecka så slipper jag skolan på 3 hela veckor dööööööööö nice :)! 2 veckors prao på willys i söderköping :), och 1 veckas höstlov efter det :) kan det bli bättre:)?!..
Men vu hörs :)


// Världens gladaste Ronja :)

 

Ronja
5 Kommentarer, kommentera här!


Fucking ledsen!
2009-10-03 / 19:02:36 / Allmänt

Hejhej alla Kantareller!
Kommer ihåg att jag lovade att skriva i torsdags igen men så vart det visst inte. bloggen vart helt konsdig. mitt inlägg syndes inte så jag orkade inte göra ett nytt.Men nu så såg jag att det syndes så funderade på att skriva in ett nytt. Ja ni jag har inte alls mycket att berätta för er. I fredags var jag hemma, vakna klockan kvart i 9 av att min kusin ringde och fråga om jag skulle komma och städa hos han. Brukar göra det 1 gång i veckan får ju lixom 300 :)Så vid halv 10 så drog jag dit och städa. vart klar ca: kvart över 12. Efter det så Satt jag mest och slappa, sen så duscha jag och efter det så drog jag med bussen till Valdemarsvik (viken). Och där mötte jag Essas mamma så jag åkte med henne hem till Essa:)!. Där vart det käk, och senare vig halv 9 så drog med mopeden till Gusum SVIN KALLT! och där skulle det ju såklart vara ... FEST!!. Och klart det vart det:) Så mycket folk var det Hos rasse igår kan jag LOVA!. Visst var det kul, men allt var väll inte så värst roligt.. Men men!. Så inatt har jag sovit ca 2 timmar! (Y). Eftersom vi sov hos Rasse med massa jävla folk!. Så vid ca halv 1 kanske? så drog vi till gusums pizzeria och käka med massor. Sen drog essa till Nattis & Emme och jag hem!. Så nu har jag vart hemma ett tag. hade planerat massor ikväll för en viss person, men det vart inte så.. En speciell dag för mig idag.:'(.. FAN!...........
Ska barasitta här och glo och tänka som ett as i natt tror jag.. Bajshej


//eran ledsna Ronja som mår skit ..








Fest hos Rasse





Frans Andersson

Rasse, Daniel och Fimpen


Ronja
3 Kommentarer, kommentera här!


1/10-09
2009-10-01 / 16:41:55 / Allmänt

Hej alla svampar!


Börjar väll skriva blogg idag antar jag..
Igår åkte jag hem ifrån skolan eftersom jag hade 38.5 graders feber! (Y). Så därför stanna jag hemma idag med.
Har lixom inte gjort så mycket idag eftersom jag är sjuk. Vakna vid kvart i 1 ungefär=).Skönt att inte vara hemma själv också! eftersom Jolene är också hemma :), bajsungen har ju studie dag :O. Så hon och jag har bakat en kladdkaka =). Får se om jag kommer till skolan i morgon. Snart är det helg! vad HÄNDER?!. Funderar på att ha en myskväll med essa i i morgon.Men fårse om jag är frisk till dess!.Skulle också vilja träffa Viktor på lördag eftersom på lördag är det en speicell dag!.Får se som sagt hur det blir!. Och jag vet min blogg är absolut inte fixad! Men jag ska! Annars får jag be någon om hjälp :P. Men fårse kanske skriver senare, eller i morgon!


Bajshej // Ronja eran favorit! =)
<3



Ronja
1 Kommentarer, kommentera här!


RSS 2.0