24/11-09
2009-11-24 / 16:29:49 / Allmänt

Hej alla blodtörsdigasvampar :D

I söndags så vakna jag vid halv 12, börja duscha och sedan fixa mig lite. Sen tog jag bussen till viken och lämna Viktors busskort till honom.Sedan tog vi bussen in till stan :)Så det vart mycket extrafolk på bussen eller vad man nu ska säga! Ja, Linn,Viktor,Johann,Martina och Julia! haha myyyyysigt :)!Och eftersom vi kom till stan 1timme innan bio:n börja så gickvi till bror kim och cilla där i typ 1 timme:)Mycket folk i hans lilla lägenhet :)
Sedan cdrog vi på bio :D New moon såg vi ! RIKTIGT BRA! :DSedan gick inte bussen förens ca2 timmar efter bion hade slutat så vi gick till kim igen :)!Sen så sov jag hos Viktor.


I måndags: Vaknade vid halv 9 tog 8.50 bussen in till söderköping.Gick till ungdomsmottagningen och fixamera P-piller.Sen drog jag till biblioteket och satt där i 40 min vid datorerna!:) sen bussenner till viken. Var verkligen skit trött. Så jag bestämde mig för att köpa pizza, så det gjorde jag . Sen gick jag till viktor, och på vägen tänkte jag hur jävla skönt det skulle vara att bara äta pizza och sen sova! Men jag fick ju inte upp deras jävla dörr! så jag fick hem till Isabell (brorsflickvän) ochäta där. Förbannad var jag Kan jag LOVA er ! :@Sen efter det så tagjag det lungt.Sen gick jag till tandläkaren vid 2. Men ingen öppnade så jag satt och vänta i vänt rummet i 30 min sen kom dom. Och mamma hade ju sakt fel tid till mig. skulle igentligen vart där halv2. Men fick gå in endå, sådär var jag.. sen halv 4 bussen till Birsa och handla med mamma.Sen hem och kolla på riverside !RIKTIGT BRA! :D..Sen var jag skit trött s¨å gick och la mig vid 9 :)!

Idag:Skolan börja med en dubel lektion, men den varade bara i 40 min. Eftersom vi skulle på någon slags utställning på Carl-malmstens gymnasiumet! Skit tråkigt. Fick typ chips och läsk,men det var ifall skit tråkigt. Efter det vart det kör. Mådde inte alls bra!Var skittrött och irriterad så jag satte mig neroch sjöng typ inget. Sen så hände det nog inte så mycket.Tråkig dag alltså! Och nu sitter jag hemma hos Viktor ska packa ihop mian grejer som har legat här sedan i måndags (fick ju inte upp dörren då!!). Sen 16.50 bussen till Gusum och inattsover jag hos min syster!

PUSS!

//eran trötta Ronja!



Ronja
0 Kommentarer, kommentera här!


21-11/09
2009-11-21 / 23:00:48 / Allmänt

hejhej alla bajssvmapar! ;)

Haha ja ni idag är man lite små glad allt :)
Nu skriver vi lite vetja :)


I torsdags så var jag såklart i skolan, efter det åkte jag in till stan gick lite hade inte alla bestämmt mig för att handla någon, men det vart det ändring på! Haha :)
Köpte 2 klänningar, 2 strumpbyxor och 2 skärp :)!
Så nu känner jag att jag har lite mer kläder iallafall!, men jag behöver MERA! :D
Efter jag var klar på stan så gick jag till dee geer skolan där jolene går, eftersom dom hade öppethus. så där satt jag med jolene och hennes kompisar i kanske 1 1/2 timme. FYFAN för jolenes bögkompis:S.. fy ingen vidare mäniska de inte!Men jag överlevde ;)!
Sen när allt vart klart där så tog vi bussen hem kom hem vid ca halv 10. då satte jag mig här ohsen blev det att gå och lägga sig. SKÖNT!

Ifredags så vakna jag kvart över 8 då jag hörde att min taxi åkte förbi! (y)! RIKTIGT BRA JOBBAT RONJA!!! Så då bestämde jag mig för att sova vidare :) så jag vakna vid halv 11 sen. Då satte jag mig vid daton åkte till viken, skulle lämna Viktors busskort men fick med det hem sen iallfall :), Btw: så stanna jag hos viktor ett tag ochså:).Sen möte.. Och efter det så åkte jag hem fixa och trixa lite. Sen åkte jag till söderköping. där jag träffade Viktor Johansson! väldigt länge sen man träffade honom, och så träffa jag också Ellen. Sen mötte jag bror kim. Så gick Viktor och Ellen på bussen. Efter det så drog jag och kim hem med madelene (min kusin) . Där träffa jag lille Selma, Ester och Henrik Lingren! puss på dom sötnosarna :)!
Mycket spel,mycket prat,mycket gott :)
Där sov jag och kim :)


Sen idag så blev jag och Kim väckte vid 8! Fy! blev att äta frukost som jag ALDRIG gör. Sen drog vi till stan. Madelene och Henrik åkte och handla lite kläder,medans jag och Kim gick till kungsgård och var på öppet hus. Vet inte riktigt villken skola det blir, men handel eller stil och trend blir det .Så det kolla jag på. Sen drog vi till Madelene och Henrik och dom shoppade förfullt såklart;)Sen åkte kim hem till sin lägenhet och jag fortsatte att julhandla med dom!Så jag har vart i stan hela dagen idag! väldeligt ont i fotarna/hälarna har jag! (inge bra skor hade jag) tyst ;)Sen åkte jag med min andra kusin hem(Viktor) Väldeligt kul att åka bil med den grabben :D.. vi åkte till Karolina(viktors tjej). Sen blev det att åkta till birsa och hnadla lite godis. Så för mig vart det, Tiffifee,fredags mix(chips påse,lättdryck och såklart prinskorv till det! UNDERBART :D.Kan ju berätta för er att toffifee:n är slut, Prinskorven fick katten, fredagsmixen/chipspåsen är fortfarande full och lätt drycken full. Så tro inte att jag är STÖRSTA fettot! För det är det som min katt är :)..
Btw: i morgon blir det New moon men Viktor,Linn,Jolene;johann;Julia,Sofia och martina.! WOHO!
Men somsagt jag håller er i kontakt!

Puss

//eran GALNA Roger ;)



Denna fina klänning köpte jag fast svart dådå:)(kommer ALDRIG använda den)


Här är mina fina strumbyxor dom är faktiskt gråa med mönster på (som antagligen inte syns)



Där har vi mönstrerna ;)



Där har vi skärperna, Ingen alls bar bild!



Ohsen här har vi min andra klänningen.den ser jätte ful ut på bilden.Men den är GRYMT snygg!

Ronja
0 Kommentarer, kommentera här!


18/11-09
2009-11-18 / 17:01:01 / Allmänt

hejhej alla rödablodsvampar ;)!

HAHA!, S-H-I-T! jag har nästan inte skrivit på 2veckor!
Har Lile ronja vart upptagen kanske?
- Hmm, både och faktiskt :)Har lixom inet direkt orkat och när jag har orkat och verkligen kännt för det så har det kommit massa annat i mellan:/, men nu ska jag försöka bättre mig lite ;) fårse hur det går :)!
Kommer inte direkt skriva om vad jag har gjort dom här (nästan) 2 veckorna.Utan det blir mest ifrån helgen!

Så jag bärjar med vad jag gjorde i ..
Fredags:Då sov jag hos lille Viktor:)!Kom dit vid ca halv 7, vart lite myspys sen drog vi ivåg på innebandy.Träffa lite folk där, sen hem igen.Kommer inte direkt ihåg vad vi gjorde men antagligen det vanliga (Han sitter vid datorn, och jag kollar på tv, Och lite pussar!)

Sen
lördagen: Så hade Viktors skola öppethus.Och jag fick inte följa med !:( Så jag åkte hem umgicks med mamma och mina kusiner! Riktigt MYSIG kväll. Kunde inte bli bättre! :)

Söndags: förmodara sov jag hos viktor, mådde skit men åkte dit iallafall. Antar att det är därför Viktor är sjuk nu..

Måndags: 80 elever var sjuka ifrån skolan (y), hur mycket lektioner som helst vart inställda( NIICE :D)
Fast fick dårå ha fysik helt jävla SJÄLV med Hilding (Y)... Sjukt weird sen utväcklingsamtal för 3 gången denna termin .....

Tisdags: Mådde mycket bätter, lucia träning. det var väll mest det som hände tror jag :)

Idag: vart ca DUNDER glad i skolan :D.. Haha fyfan det händer inte alls ofta :). Slapp massor med lektioner eftersom massor är sjuka. hade en pedagogiskutredning också, Gick väll sådär...

Puss!

Ronja
0 Kommentarer, kommentera här!


8/11-09
2009-11-08 / 22:09:47 / Allmänt

Hejhej alla flugsvampar :)!

Jag har verkligen inte orkat upptraderat!:(..
Men det kan ju faktiskt bero på att jag har vart sjuk hela jävla tiden :(
Ända sen i måndags :(! svininfluensan?.. Hmm ja :(!
Men i onsdags så börja jag känna mig bättre, så jag sov hos viktor i viken. Men under natten så vart det bara värre :(! Så på torsdags morgonen så gick jag till skolan och sa som det var till Birgitta (min mentor)att jag verkligen inte var bra :(! Så jag gick hem till Viktor igen och gick och sov lite:).. sen så drog jag hem med halv 4:a bussen.
Sen I fredags så tvinga jag mig själv in till stan och så var jag med Lisa,linn,Flisan,Ida och Maria.
En mycket mysig kväll, mycket mat & godis, Och såklart massa skratt! :)Sen på kvällen så gick vi ut på stan, och då vart allt bara värre igen :(! så efter många samtal med mamma och min syster ida den kvällen så tog jag mig hem med halv 2 bussen ifrån stan och sov hos Ida :)(syster)!
Sen morgondagen efter så mådde jag S-K-I-T!!
Hade verkligen ingen och så menar jag INGEN röst! så jag kunde inte prata alls(Y).. Känndes skit kul ..
Så den dagen var verkligen SKIT!.


Men idag så kännde jag mig lite bättre iallafall så jag fixa mig och fö
ljde med hem till morfar och fikade med mamma,morfar,mia och Johann. MYCKET trevligt :).. Bara att dom har världens jobbigate hund, men jag klara mig (:!
Sen efter vi hade vart hos morfar så drog vi hem till farfar och käka smörgostårta :) Myckert fikades!
Sen kolla jag och Johann på massa kort som farfar hade :)!
SKIT GRYMT! Dö gammla bilder på mig och alla min syskon :), Fyfan så man såg ut :P.
Sen åkte vi hem.
Jag städa mitt rum/ fixa mina klädhyllor :), ochsen vart det godmat!:)
Och eftersom det har blvit mycket ätandes om dagarna så har jag bestämt mig för att börja ta en paus och börja banta:)! Önska mig lycka till!
Nu ska jag försöka göra några läxor, sen imorgon blir det skola, och efter det sova hos Viktor :)!

Pussen!

//SNOR Ronja !


outfit i morgon




Ronja
0 Kommentarer, kommentera här!


3/11-09
2009-11-03 / 21:55:47 / Allmänt

hejhej alla flugsvampisar :)

I Måndags så var det skola!:(.. Dagen började med att jag sov hos min snygga pojkvän :) SKIT bra start på dagen!:DKännde att jag inte mådde så bra och hade skit ont i halsen, men jag gick till skolan iallafall:)(jag är så duktig):).. Men sen när vi hade mat vid 12 så kännde jag att jag hade migrän så jag mådde skit!. Och då bestämmde jag mig för att åka hem. Och eftersom det är 1 mil ifrån gusum till mig och jag orkade inte gå hem med världens migrän!. Så jag bestämde mig för att ta bussen till ringarum ohsen åka mes lilla skolbuussen hem.. Men eftersom min buss chaufför är TOTALT dumihuvudet i bland så vägra han köra hem mig. Så jag vart dö sur/ledsen.=/.. Så jag gick ner till mamma som jobbar på dagiset i Ringarum.Men hon kunde inte köra hem mig. Och jag mådde så jävla dåligt så jag börja tjuta mitt farmför alla jävla barn :(! Det var så jävla pinsamt(jobbigt! så jag gick och la mig på personalrummet på dagiset och somna där, och låg där tills mamma sluta.Sen efter det så åkte vi till affären och köpte iprem,yoghurt och halstabletter till mig!! Usch !:(

Sen idag har jag varit hemma. SKIT tråkigt men jag tänker ju inte direkt gå till skolan med migrän och feber. Och just nu så känns det som om jag har fått öroninflammation! Så jag mår SKIT!..
Så det jag har gjort hela dagen är att suttit vid datorn, bakat kladdkaka :),kollat på film och sovit (Y)!

Och Idag är det Viktors och min dag :) 4 fucking månader TODAY!:):)
I LOVE YOU DARLING! :)<3

//eran sjuka lille Ronja :(!






<3


Ronja
3 Kommentarer, kommentera här!


1/11-09
2009-11-01 / 16:07:03 / Allmänt

Hej alla svampar!


I Fredags vakna jag hemma hos viktormyspys!
Sen på kvällen så bråka jag med mamma (Y) så jag vart förbannad och cykla till viken ca 2 1/2 mil!. Kallt!
Så då sov jag hos viktor igen. Myspys!

Sen i lördags kväll så åkte jag till andreas, vi skulle på fest men vi orka inte så vi gjorde popcorn och kolla på film. Så sov jag där.

Och nu idag så vakna jag hemma hos Andreas. så gick jag hem satte mig vid datorn och nu gör jag läxor som jag hatar .. Det går skit. ALLT går ju skit! Bara massa förbannat tjafs med mamma 24/7! känns skit bra!..
Och nu har jag blivit av med någon som var speciell..

// allt är skit


.
Ronja
0 Kommentarer, kommentera här!


RSS 2.0